Ekspertise i boring og skæring i beton, tegl, granit o.l.

Vi er specialister med en høj standard

Erfaring og ekspertise gennem tre årtier.

Jysk Diamantskæring er førende inden for skæring og boring i beton, betonslibning, fræsning samt opbrydning af beton. Med den nyeste teknologi inden for vægskæring samt wire- og cirkelskæring kan vi skære elementer i alle dimensioner.

Vi er altid effektive, fleksible og omstillingsparate. Det betyder, at vi reagerer hurtigt på hasteopgaver i hele Jylland og på Fyn. Med kontorer i Ikast, Aarhus, Aalborg og Esbjerg er vi aldrig langt væk, og vi har altid mandskab i nærheden af din opgave – også øst for Storebælt.

Vi dækker både store og små erhvervs- og industriopgaver samt præcisionsopgaver i private hjem. Vi er store nok til de største entrepriser og fleksible nok til de små enkeltopgaver. Vi sætter en ære i at afdække ordentligt og forsvarligt og altid at aflevere pladsen ryddet, så de andre håndværkere kan komme til. Og hvis det er nødvendigt, arbejder vi også uden for normal arbejdstid, så hverdagen på kontoret eller skolen, i butikken eller produktionen, bliver forstyrret mindst muligt.

Jysk Diamantskæring er derfor det oplagte valg, hvis din byggeplads skal have et professionelt skær. Uanset hvor i landet, opgaven ligger.

Afdelinger // Her bor vi

Her er en liste over vores forskellige afdelinger

Ikast (Hovedkontor)

Lene Haus Vej 17, 7430 Ikast

97 15 61 50

Aarhus

Nydamsvej 1, 8362 Hørning

70 20 22 04

AALBORG

Præstegårdsheden 22, 9520 Skørping

70 20 22 04

ESBJERG

H. E. Bluhmes Vej 67, 6700 Esbjerg

70 20 22 04

Ring til os

Har du nogle spørgsmål, så sidder vi klar ved telefonen.

Mandag - torsdag: 7 - 16.30
Fredag: 7 - 14
Lørdag - søndag: uden for åbningstid omstilles der til vagttelefon

70 20 22 04

Send en mail

Send
Tak for din henvendelse.
Du vil høre fra os snarest.
Telefon
Mail